Områdekonsulent - Din lokale kontakt

Hos FeriehusDirect er det vores ønske, at være tæt på vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har derfor områdekonsulenter, der repræsenterer os i de forskellige områder. Vores områdekonsulenter har kontakten til såvel vores nuværende som kommende udlejere. Lokalkendskabet giver grundlag for det personlige møde og den rette prissætning og rådgivning.

Det er også vores områdekonsulenter, der har kontakt til vores samarbejdspartnere på rengøringsområdet. Vi tjener ikke på rengøring. Vi kan derfor både sælge dem billigere til vores lejere og samtidig afregne vores samarbejdspartnere bedre. Dette betyder en bedre rengøring og også en grundig kontrol efter hvert lejemål, hvilket er til gavn såvel for dig som husejer som for vores lejere.

 

 

Nordjylland

Carl Christian Kihl
E-mail: kihl@feriehusdirect.dk

Tlf.: 28 19 14 17

Kihl Profilbillede 

Midtjylland & Sønderjylland

Simon Hardis
E-mail: sh@feriehusdirect.dk

Tlf.: 23 80 78 20

 

Profilbillede Simon Hardis

Langeland

Leif Koch Madsen
E-mail: lkm@feriehusdirect.dk

Tlf.: 52 11 75 36 

 

Leif Profilbillede 

Sjælland & Lolland/Falster

Kim Juhlin
E-mail: kj@feriehusdirect.dk

Tlf.: 27 77 28 42  

 

Profilbillede Kj 

 

 

 

 

 

 

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 5C
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk