Feriehuse i Sydjylland vest - Rømø - Fanø

Sydjylland, Rømø og Fanø udgør et område med mange og fantastiske muligheder for ferie, afslapning og oplevelser.

Vadehavet er en del af Nordsøen og strækker sig fra Ho Bugt helt ned til den hollandske by Den Helder og er karakteristisk ved nogle ganske særlige tidevandsforhold. I 2014 kom Vadehavet på UNESCOs Verdensarvsliste over naturarv.

Ribe er Danmarks ældste by og rummer blandt andet en flot Domkirke og i nærheden et Vikingecenter, hvor fortiden kan genopleves.

Rømø er en af de danske vadehavsøer. Øen ligger ca. 10 km ude i Nordsøen og er forbundet med fastlandet med den 9,2 kilometer lange Rømø-dæmning. Mod vest er der en forstrand på indtil 2-3 kilometers bredde. Mod øst følger et agerlandsområde opstået ved marskdannelse i læ af klitbælterne. Her ligger også øens bebyggelser.

Fanø er en 56 kvadratkilometer stor, langstrakt sandø i Vadehavet ud for Esbjerg og kan kun nås med færge. Turistattraktionerne er især stranden og naturen, med udflugter til Vadehavet som noget ganske særligt. Fanø kan i dag konkurrere med andre – og måske mere - kendte sommerlandsdestinationer både hvad angår det kulinariske og det kulturelle. Der er gode muligheder for at finde rav og et rigt dyreliv.

 

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 5C
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk