Rengøring

Når du fraflytter huset bliver dette altid kontrolleret. Er der obligatorisk rengøring, eller har du tilkøbt en rengøring, så kommer vores rengøringsteam og udfører rengøringen. I forbindelse med en rengøring kontrolleres huset, således at det er klar til de næste gæster.

Selvom du har købt og betalt for rengøring, så skal huset efterlades pænt og ryddeligt og uden opvask, er der opvaskemaskine skal denne være tømt, køkkenet skal være ryddet og ovnen aftørret.

Lejerskiftekontrol når du selv har valg at udføre rengøringen. Når du selv har valgt at gøre rent, skal dette ske efter FeriehusDirects anvisninger og i øvrigt på en sådan måde, at huset efterlades således, at nye gæster umiddelbart kan flytte ind. FeriehusDirect kontrollerer huset og rengøringen, efter at du har forladt huset. Måtte vi konstatere fejl og mangler vil disse blive udbedret for din regning.

Du kan se vores rengøringsstandard her.

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 13
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk