Lej dit sommerhus ud - og lad det tjene penge til dig!

Hos FeriehusDirect får du de bedste og mest fleksible vilkår!

Ejer man et sommerhus, er det sjældent, at man får brugt det så meget, som man troede, man ville, da man købte det :-) Måske er børnene vokset op, måske har man lyst til at se andre steder eller også gør andre ting, at man ikke få brugt huset så meget. Så i stedet for at det står tomt, så lej det ud - det giver andre mennekser mulighed for at nyde dit hus, og det bidrager godt til økonomien for dig og lokalsamfundet.

Der kan være mange spørgsmål omkring udlejning - tag fat i os, vi har stor erfaring og kan give dig et estimat over dine indtjeningsmuligheder, vi kan svare på skattemæssige- og forsikringsmæssige spørgsmål og også alle de andre spørgsmål, som du måtte have omkring praktiske ting ved udlejning.

Så går du med overvejelser om at udleje dit sommerhus, så er FeriehusDirect den perfekte samarbejdspartner. Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Hvordan udlejer jeg mit sommerhus?

Når du har besluttet dig for, at du vil leje dit sommerhus ud, er der en række forskellige parametre, du skal overveje – blandt andet om du selv vil stå for udlejningen, eller om vi skal hjælpe dig med den del.

Hos os kan du leje dit sommerhus ud i alt mellem 1 og 41 uger, og der er intet krav om antal af uger. Du kan desuden vælge selv at styre, hvornår der er åbent og lukket for booking via vores online kalender. Summa summarum er, at du kan få det på den måde, der passer bedst til dig og dine behov.

 

Sammensæt din egen udlejningspakke

Vi tilbyder tre forskellige veje til fleksibel udlejning, som du kan benytte dig af. Du kan vælge mellem at være selvudlejer, selvudlejer med tilkøb eller fullservice. De forskellige udlejningspakker tilbyder nogle forskellige fordele, så det er i sidste ende op til dig, hvad du selv vil ordne, og hvad vi skal stå for.

Du kan vælge at udleje nogle uger som selvudlejer, mens du i andre uger lader os stå for det. Du kan også vælge at tilkøbe markedsføring på vores hjemmeside, hvis du gerne vil nå længere ud til potentielle lejere. Der er altså mange forskellige kombinationsmuligheder, og det er det, vi kalder fleksibel udlejning.

Har du spørgsmål til de enkelte ’udlejningspakker’, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne tale med dig om dine muligheder for udlejning.

Hvorfor vælge FeriehusDirect?

For os hos FeriehusDircet er det vigtigt, at det er nemt, fleksibelt og trygt for dig at udleje dit sommerhus. Det har vi bygget vores koncept op om, og udover det, er der mange fordele ved at vælge os, når du skal udleje dit sommerhus:
- Fuldstændig fleksibilitet – du bestemmer selv, hvilke uger du vil udleje og til hvilken pris.
- Du får hele det aftalte beløb – vi tillægger vores avance til din pris.
- Skattefrihed – du får det høje skattefradrag, når du vælger os.
- Du kan vælge, om du selv eller vi står for kontakten til dine lejere.
- Tryghed i form af den bedst mulige forsikringsdækning og garanti for din betaling ved sene annulleringer.

Kontakt os i dag

Hvis du går med tanker om at udleje dit sommerhus, kan du starte med at få en gratis og uforpligtende lejevurdering ved at indtaste oplysninger om dit sommerhus – på den måde bliver der lavet et estimat. Ønsker du rådgivning med henblik på at øge din indtjening ved udlejning, så tøv ikke med at kontakte os – vi har områdekonsulenter i hele landet, der kan hjælpe dig.

Du kan sende en mail til os på lejer@feriehusdirect.dk eller ejer@feriehusdirect.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til os på 70707868, hvor vi står klar til at fortælle dig mere og svare på dine spørgsmål.