Lejer du selv ud?

Hos FeriehusDirect kan vi hjælpe dig med det, du får det høje skattefradrag og provision er kun 8%, og du har mulighed for at tilkøbe diverse ydelser

FeriehusDirect blev i stiftet i 2014 og tog udgangspunkt i de værdier som foreningen Fritidshusejerne stod og står for. En af disse holdninger er at man som sommerhusejer ikke skal tvinges ind hos et bureau og betale høj provision for at få det høje skattefradrag. Fradraget burde være ens for alle, uanset om man benytter bureau eller ej! Som de eneste tilbyder vi derfor et ”Selvudlejer-koncept” til kun 8%. Som selvudlejer står du selv for alt det praktiske, du skaffer lejerne, sørger for at de kan komme ind, løser problemer under opholdet mv. FeriehusDirect udsteder lejebevis, opkræver afregner og indberetter til Skat.

Du kan vælge at udleje nogle uger som selvudlejer og så lade FeriehusDirect stå for andre uger – dine egen lejemål er så til 8% og de lejemål vi kommer med, er til 29%. Du kan også eksempelvis også tilkøbe forsikring mod skader, markedsføring på vores egen hjemmesider og meget mere. Du kan altså sammensætte din helt egen udlejningspakke. Det kalder vi fleksibel udlejning.

Vælg mellem 3 modeller

Selvudlejer

Selvudlejer med tilkøb

Fullservice