Owner2

Lej dit feriehus ud på den nye måde!

Flere uger, bedre priser og fri rådighed over dit eget hus, samt lavere provision til bureauet!

Lej dit feriehus ud hos FeriehusDirect og få følgende fordele – mange af dem kan du ikke finde hos vores konkurrenter:

 • Dit hus markedsføres ca. 20 % billigere i eksempelvis Tyskland.
 • Din andel af den betalte leje er høj, vores avance lav.
 • Du må gerne selv leje ud og lade os supplere.
 • Vi administrere gerne dine egne udlejning og indberetter til Skat, så sikres du det høje fradrag. I disse tilfælde er vores provision kun 5 % (visse minimumspriser er gældende)
 • Ingen minimumskrav til antal uger.
 • Du kan åbne og lukke huset, som du vil.
 • Ingen lange bindinger – opsigelsesvarsel 48 timer – vi holder ikke på vores kunder med lange juridiske kontrakter.
 • Rådgivning omkring optimering af udlejning, herunder indretning.
 • Hvordan opgør du din indtægt og hvordan beskattes den? Få hjælp hos os!
 • De første 41.800 kroner er skattefri.
 • All-risk forsikring - læs mere her (Brochure) & (Vilkår)

 

Intensiv markedsføring

FeriehusDirect er på de væsentlige, store internationale portaler, og dit hus bliver markedsført i mange lande, herunder ikke mindst Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.

 

Dit hus er i trygge hænder

Vi et landsdækkende bureau med lokale konsulenter, med stor erfaring indenfor feriehusudlejning. Har du ikke lejet ud før, så skal du ikke bekymre dig: Vi hjælper med at sætte den rigtige pris, du modtager dine penge inden lejer flytter ind, vi har opkrævet depositum, der dækker afregning for strøm mv., ønsker du ikke selv (mod betaling), at gøre rent efter lejerne, så klarer vi det, og samtidig kontrollere vi dit hus.

Vi har ingen avance på rengøringen og den er derfor billigere end hos vores konkurrenter, og der er så også plads til at betale dem, der rent faktisk udfører arbejdet, bedre.

Du kan altid logge dig ind og følge din udlejning. Du modtager en skriftlig formidlingsaftale, så er vores aftale klar og der er ingen tvivl. 

Se Udlejningsaftale

 

Lav og gennemskuelig provision

Vores provison er lav, og der er ingen ekstratillæg i udlandet eller administrationsgebyrer som hos konkurrenterne - penge som du ikke får nogen andel i.

Bliver lejemålet annulleret senere end 4 uger før indflytning, er dine penge sikret, ligesom vi også har en forsikring for de sjælne tilfælde, hvor der skulle blive ødelagt noget. Se yderligere i §7 i Udlejningsaftalen.

 

Ønsker du yderligere information, eller at blive kontaktet af en af vores områdekonsulenter, da kontakt os på email ejer@FeriehusDirect.dk eller telefon 7070 7868 - eller brug vores kontaktformular - her finder du også vores gratis huslejeberegner (tryk her).

Vi glæder os til at leje dit hus ud.  Smiley

 

Kim Juhlin

Kim Juhlin Sommerhusudlejer & Direktør 

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 5C
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk