Owner2

Feriehuse af god kvalitet – og med prisgaranti

Hos FeriehusDirect (Danmark) og StugaDirect (Sverige) finder du huse af god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring med udlejning af feriehuse og stiftede FeriehusDirect i 2014, idet vi ville udleje feriehus på en ny måde – en måde, der giver både husejeren og lejeren bedre vilkår og bedre oplevelser.

Hos os kan du leje både mindre huse og poolhuse, med adgang til båd, udendørs spa og meget mere. Vores fokus er den gode ferieoplevelse i det gode feriehus. I Danmark er udlejningen udviklet gennem mere end 100 år og her er der mange tilbud på oplevelser, restaurantbesøg mv., specielt i sommerhalvåret. I Sverige er det huskvaliteten og de store naturoplevelser, der tæller.

Vi ønsker dig en god ferie – og det med garanti! Kan du finde det samme hus i samme periode til en billigere pris – så udbetaler vi forskellen.

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 13
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk