Midtsverige

I området Midtsverige finder I dels hovedstadsområdet med Stockholm, den smukke og venlige storby Karlstad, Gävle i øst og Malung i vest.

Hele området er meget rigt på skov og søer, og allerede her er I ude i vildmarken, hvor I, hvis I er rigtig heldige, kan støde på både ulv og bjørn.

Stockholm har en enestående beliggenhed, bygget på øer og overalt i nærheden af både hav og skærgård. Her er der seværdigheder og oplevelser i store mængder, uanset hvornår på året I rejser. Gå ikke glip af en gåtur i ”Gamla Stan” og gå også gerne en tur langs Strandvejen for at se på lystbåde og andre fartøjer og for at nyde den smukke udsigt over byen.

Vej E18 løber mellem Stockholm og Karlstad, og langs vejen er der fine stop på steder som Västerås, Arboga og Ôrebro. Karlstad er centrum i det smukke Värmland, hvor naturen altid er i fokus. Om sommeren kan I slappe af på fantastiske badestrande ved Vänern eller langs en perlerække af uhørt smukke søer. Hvor I end befinder jer i dette område, er I altid i nærheden af en sø.