Skove & søer

Noget af det, Sverige er mest kendt for, er sine dybe skove, store og små søer og sine små og mindre byer rundt omkring i landet.

I dette store og naturskønne område er der usædvanligt meget at opleve – uanset om I søger fuldstændig fred og ro i små byer med bare et par huse, i en hytte eller et feriehus ved strandkanten af en stille skovsø eller i en typisk mindre by med en ICA-forretning og et pizzaria som mødested.

Her kan det ofte føles som ”højsæson” året rundt, hvis man tænker på skovvandringer, svampeplukning, skiløb, padling eller roture, gode bademuligheder, skøjteløb på de tilfrossede søer, sportsfiskeri fra land, båd eller is – og så udsædvanlig meget andet. Når sæsonen for det ene slutter, er der altid noget andet, der går i gang.

Dette område er relativt stort, men over det hele gælder, at I altid kan finde såvel små som store oplevelser ”lige rundt om hjørnet”.

Læs beskrivelserne af de enkelte feriehuse, så får I en god beskrivelse af, hvad I kan forvente jer af både huset, omgivelserne og mulighederne ved lige det feriehuse, I er interesserede i.