Vestkysten

Vestkysten er for mange synonym med sandstrandene i Halland og klipperne i Bohuslän.

Midt mellem sandstrandene i syd og klipperne i nord ligger den skønne storby Göteborg, hvor både forlystelsesparken Liseberg og den brede boulevard Avenyn er indlysende besøgsmål.

I Halland kan I besøge de hyggelige små byer Halmstad, Falkenberg og Varberg, som hver på sin måde fremstår interessante med specielle seværdigheder og spændende oplevelser.

Oppe i Bohuslän ligger områderne Lysekil, Kungshamn og Strömstad, som altid er et besøg værd, og som det er skønt at bo i eller i nærheden af. At spise fisk og skaldyr er et must i dette område – enten at købe med hjem for at nyde i feriehuset eller på terrassen eller at spise på en restaurant i området, hvis I foretrækker det. Kan I lide selv at fiske, er der gode muligheder for at fiske efter f.eks. havørred og makrel. 

Kører I fra kysten ind i landet, kommer I hurtigt til de dybe skove, smukke og snoede floder og glitrende søer, hvor I altid kan få skønne oplevelser. Prøv f.eks. at padle i de smukke søer og sø-systemer, at tage på shoppingtur til Borås eller til Gekås i Ullared eller at fylde svampekurven med kantareller og tragtkantareller.