Tenant2

Lejer

At holde ferie i et dansk feriehus er noget helt specielt. I Danmark har vi i mange år lejet vores feriehuse ud – også uden at vide, at vi praktiserede deleøkonomi. Men heldigvis er der mange, der gerne vil dele deres hus med andre, således at mange kan få del i den specielle oplevelse, det er at holde ferie tæt på natur og kyst.

Danske feriehuse er privat ejede og dermed også individuelt indrettede, hvilket netop er en del af charmen.

Vores huse er rengjorte og kontrollerede, inden du flytter ind, og du skulle således ikke opleve problemer.

Du kan trygt leje et feriehus hos os – du er automatisk omfattet af en af de absolut bedste forsikringer. Du får eksempelvis den indbetalte leje tilbage ved sygdom, afbrydelse p.g.a. sygdom, afbestilling som følge af at du mister dit job eller oplever større skader på din private bolig, som afholder dig fra at rejse. Hertil en servicepakke der også omfatter 24 timers lægevagt. Du kan læse de nærmere bestemmelser og vilkår under Forsikring.

Se også Praktisk information.

 

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 13
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk