Afbestilling

Det er muligt at opsige en lejeaftale, mod at betale en rimelig erstatning. Når du foretager en bestilling, er dette det første led i en lang række handlinger. Huset spærres for andre kunder, ejer underrettes om udlejningen, mv. Til trods herfor kan du naturligvis foretage en annullering, såfremt dette er nødvendigt.

Er det p.g.a. eksempelvis sygdom eller arbejdsløshed, så vil vores forsikring, der er inkluderet i prisen, dække udgifterne. Er det p.g.a. forhold der ikke er dækket af forsikringen, så vil der, alt efter hvor lang tid der er til lejemålet, være en udgift for dig i forbindelse hermed. Denne udgift er som følger:

Ved annullering til og med 46 dage før lejemålet påbegyndelse, betales 20% af lejebeløbet.

Ved annullering fra og med 45 dage før indflytning og til og med den 7. dag før indflytning, erlægges 80% af lejebeløbet.

Ved annullering senere end 7 dage før lejemålets påbegyndelse betales det fulde beløb.

Se forsikringsbetingelser på siden Praktisk information under punktet forsikring.

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 5C
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk