About2

Om os

Nytænkende og landsdækkende udlejningsbureau med banebrydende koncept. 

"Udlejning med sund fornuft"

Vores direktør, Kim Juhlin, var meget aktiv i branchens helt store vækstperiode i 1990’erne, medlem af Brancheforeningens bestyrelse, med til at forhandle det første skattemæssige bundfradrag, vinterudlejningssagerne og momsfritagelsen på plads.

Vores holdning er, at der i høj grad mangler rigtig konkurrence og at dette bl.a. tydeligt ses i den ensartede avance og de enslydende vilkår, der hersker i branchen.

Vi tror også på, at den danske feriehusturisme trives bedst med danskejede bureauer, og vi beklager, at to at de store bureauer nu ejes af udenlandske selskaber.

FeriehusDirect - udlejning uden omveje

Vi formidler feriehuse på markedets mest fordelagtige vilkår for såvel ejer som lejer. Vi aflønner vores rengøringspersonale et godt stykke over det øvrige marked, idet vi ikke tjener på rengøringen – det giver lavere priser til lejerne, højere løn til rengøringspersonalet og bedre rengjorte og gennemkontrollerede huse til gavn for ejer og lejer. I Danmark er vi i husene efter hvert lejemål og overlader det ikke til lejerne selv at udfylde lister eller andet. 

Kontakt os

FeriehusDirect ApS
Maglebjergvej 13
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: +45 70 70 78 68

Email: info@feriehusdirect.dk